Konya Milli Eğitimin düzenlediği UPUES2021 eğitimde çığır açacak

Konya Milli Eğitimin düzenlediği UPUES2021 eğitimde çığır açacak

Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu 1 - 4 Nisan 2021 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirilecek. Sempozyumda bildiri sunmak için başvuru adresi: http://upues.com

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu (UPUES), 1-4 Nisan 2021 tarihlerinde Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla çevrimiçi gerçekleştirilecek.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, eğitim camiasına Erasmus ve eTwinning Projelerinin Bildirilerini UPUES2021 ile yaygınlaştırma çağrısında bulundu

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ortak bir gayretin ışığını parlatacak Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu'nu 1-4 Nisan 2021 tarihlerinde Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi ile düzenleyeceğiz. Erasmus ve eTwinning Projeleri Bildirileri hazırlamaya başlayabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

 

Seyit Ali Büyük, "Vazgeçilmez Olacak! Yeniliği her zaman ön planda tutanlar #UPUES2021'de bir araya gelecek. Geleneksel hâle getireceğimiz sempozyumda Erasmus ve eTwinning Projelerinizle eğitime katkı sunabilirsiniz" dedi.

Bildiri Başvuru Adresi: http://upues.com

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.