Konya Milletvelili Samancı: Cihannüma Derneği'nin çalışmalarını takdirle karşılıyorum

Konya Milletvelili Samancı: Cihannüma Derneği'nin çalışmalarını takdirle karşılıyorum

Cihannüma Derneği Konya Şubesi'ni ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, üstlendiği misyonla giderek daha geniş kitlelere ulaşan derneğin çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi

Sosyal ve kültürel faaliyetleriyle dikkat takdir toplayan Cihannüma Derneği Konya Şubesi'ne ziyaretler devam ediyor. Derneği ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Başkan Ömer Faruk Seleş ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederek, faaliyetler hakkında bilgi aldı.


''CİHANNÜMA’NIN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUM''

Cihannüma'nın birlik, beraberlik ve kardeşlik bilinciyle gerek ülkemizde ve gerekse de gönül coğrafyamızda yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden AK Konya Milletvekili Gülay Samancı, üstlendiği misyonla giderek daha geniş kitlelere ulaşan derneğin çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.

''KUTLU YOLCULUĞUMUZU SÜRDÜRÜYORUZ''

Cihannüma Derneği Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Seleş ise, küresel adaletin tesisi için var güçleriyle çalışan Cihannüma gönüllülerinin her birinin zulme, haksızlığa ve adaletsizliğe karşı insanlığın vicdanı ve sesi olduğunu kaydetti. Seleş ''Kardeşlik hukuku çerçevesinde, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğin inşası ve ihyası için kutlu yolculuğumuza devam ediyoruz” dedi.

Cihannüma Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Akademi Sorumlusu Prof. Dr. Murat Ertekin de Cihannüma Akademi dergisinin ''Tabiat ve İnsan'' başlıklı son sayısında yer alan ''İklim Değişikliği ve Türkiye'' konulu makalesi hakkında bilgi vererek, iklim değişikliğinin zararlarını en aza indirmek için özellikle yerel yönetimlerde alınması gereken önlemler ve Paris Sözleşmesinin getireceği sorumlulukları anlattı.

Seleş ziyarette AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı'ya plaket ile Cihannüma Dergisinin son sayısını takdim etti.

Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Konya İl Müdürü İbrahim Akyüz, Cihannüma Genel Merkez Komisyon Üyesi M. Aziz Anik, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Murat Ertekin, Hasan Dalgıç, Gürkan Gülcemal, Ahmet Fatih Özyılmaz, Süleyman Eşit, Hüseyin Mucuk ve Adem Doğan da hazır bulundu.

ccc.jpeg

cc.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.