Konya Milletvekili Yokuş ve eşi Kovid-19 karantinasında!

Konya Milletvekili Yokuş ve eşi Kovid-19 karantinasında!

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, kendisi ve eşinin kovid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurarak, temaslı olabileceği kişileri uyardı

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, kendisi ve eşinin kovid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurarak, temaslı olabileceği kişilere test yaptırmaları uyarısında bulundu.

Bir kaç gün öncesine kadar sürekli saha çalışmalarında olduğu bilinen Yokuş, "Bu süreçte yani yakın zamanda benimle teması olan dostlarımın tedbir için test yaptırmalarında fayda olacağını düşünüyorum" dedi.

Yokuş'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu Salı günü ( 15/9/2020) tarihi itibariyle eşim ve benim koronavirüs testlerimiz maalesef pozitif çıkmıştır. Doktorlarımız gerekli tetkikleri yaptıktıktan sonra ilaçla tedavimizin evde izole olarak yapılmasına karar verdiler. Çok şükür şimdilik tedavi sürecimiz iyi gidiyor. Bu süreçte ( yani yakın zamanda ) benimle teması olan dostlarımın tedbir için test yaptırmalarında fayda olacağını düşünüyorum. Karantina nedeniyle bir süre telefonum kapalı kalacaktır. ( Doktor tavsiyesi ) Acil sorun ve talepleri olan partili partisiz tüm kardeşlerim, danışmanlarımın telefonlarından yardım talep etmelerini önemle rica ediyorum. Allah’ emanet olunuz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :