Konya Milletvekili Usta'dan Mobilyacılar Odasına ziyaret

Konya Milletvekili Usta'dan Mobilyacılar Odasına ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Mobilyacılar Odasını ziyaret ederek Başkanı Mehmet Günbaş'tan çalışmaları hakkında bildi aldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Adnan Bahçeci, Ali Dığrak AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer İle Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular Mobilyacılar Odasını ziyaret etti.

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri de ziyarette hazır bulundu. Mobilyacılar Odasının Mesleki Eğitim Merkezinde Eğitim gören kursiyerler ve Eğitmen Hocalar ile görüşen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta #AVUNCUK# marka tescili alınıp üretimine başlanılan ahşap oyuncaklar ve satış kanalları ile ilgili yapılabilecekler hakkında Oda Başkanı Mehmet Günbaş’tan bilgi aldı.

Mobilya Sektörünün sorunları ve çözüm önerileri özellikle ham madde fiyatları ve mobilyacı Esnaflarımız için TOKİ kanalı ile yapılmasını istediğimiz imalat ve mağaza yerleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Genel Başkan yardımcısı yapılan bütün proje ve çalışmalarından dolayı Oda Başkanı Mehmet Günbaş yönetim kurulu ve çalışma ekibine şükranlarını sundu. Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu vefat eden Konya Mobilyacılar Odası Denetim Kurulu Başkanı Edip İlhan Olukkaya'nın iş yerine taziye ziyaretinde bulundu.

Oda Başkanı Mehmet Günbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin USTA'ya ve beraberindeki heyete ziyaretleri ve taleplerinin çözümü noktasında verdikleri desteklerken dolayı yönetim kurulu adına teşekkür etti.

img-20220817-wa0049.jpgimg-20220817-wa0048.jpgimg-20220817-wa0047.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler