Konya Milletvekili Usta tüm Konyalıları açılış seremonisine davet etti

Konya Milletvekili Usta tüm Konyalıları açılış seremonisine davet etti

Konya 2021 İslam Dayanışma Oyunları'na hazır. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, yarın saat 20.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda düzenlenecek açılış seremonisine tüm Konyalıları davet etti

Türkiye'nin en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları yarın başlıyor. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği organizasyonda 10 gün boyunca tüm dünyanın gözü ve kulağı Konya’da olacak.

USTA'DAN TÜM KONYALILARA DAVET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, yarın saat 20.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda düzenlenecek açılış seremonisine tüm Konyalıları davet etti.

56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın büyük bir coşkuya sahne olacağını ifade eden Usta, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere birçok İslam ülkesinden devlet adamının katılacağı açılış seremonisi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Türkiye’nin ilk olimpik veledromu, atletizm pistimiz ve olimpik yüzme havuzumuzda da kusursuz bir ortam oluşturuldu" dedi.

"KONYA ULUSLARARASI ALANLARDA DAHA DA TANINIR HALE GELECEK"

18 Ağustos’a kadar sürecek oyunlarda tüm dünyanın tarihi anlara şahitlik edeceğine işaret eden Usta, şunları söyledi: İslami Dayanışma Oyunları’nın Konya’mızda düzenleniyor olması şehrimizi uluslararası alanlarda daha da tanınır hale getirecek. Açılış törenine artık sayılı saatler kaldı. Sporun ve sporcunun başkenti Konya’mız İslami Dayanışma Oyunları’na adına yakışır bir şekilde ev sahipliği yapacak.

"MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ TÜM DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ"

Barışın ve huzurun başşehri Konya’mızda misafirperverliğimizi tüm dünyaya en iyi şekilde göstereceğiz. İslami Dayanışma Oyunları’nın şehrimize kazandırılmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyor, tüm halkımızı 9 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek açılış seremonisine davet ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.