Konya Milletvekili Usta, Karatay'da yeni seçmen gençlere tecrübelerini aktardı

Konya Milletvekili Usta, Karatay'da yeni seçmen gençlere tecrübelerini aktardı

Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta AK Parti Karatay Gençlik Kolları, 'Aklımda Kalanlar’ yeni seçmen tecrübe paylaşımı programının 7'incisinde Karataylı gençlerle bir araya geldi

AK Parti Karatay Gençlik Kolları, 'Aklımda Kalanlar’ tecrübe paylaşımı programının 7'incisini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta'nın katılımı ile Karatay Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Karatay Gençlik Merkezi’nde yeni seçmen gençlerle bir araya gelen Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, gençlere tecrübelerini aktardı. Usta, "'Aklımda Kalanlar' tecrübe paylaşımı programında bir araya gelerek sohbet ettik. Konya’mızın her sokağında bu gençlerin izi var, ülkemizin geleceğinde söyleyecek sözleri var. Sağ olun gençler" dedi.

Programa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Kıyak, Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar ve yeni seçmen gençlerle tüm teşkilat mensupları katıldı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.