Konya Milletvekili Sorgun’dan Cihannüma Derneğine ziyaret

Konya Milletvekili Sorgun’dan Cihannüma Derneğine ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek, dernek temsilcileriyle görüş alışverişinde bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Cihannüma Derneği İl Temsilcisi Av. Arb. Ömer Faruk Seleş, Danışma Kurulu Başkanı Av. Arb. Mehmet Yavaş Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Hasan Dalgıç, Mehmet Çorak, Özder Konya Şube başkanı Gürkan Gülcemal ve Yedi Hilal Derneği Konya İl Temsilcisi M. Ali Cengiz Körosmanoğlu hazır bulundu.

ss.jpeg

Derneğin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve çalışmalar hakkında Konya Milletvekili Sorgun’a bilgiler veren Cihannüma Konya İl Temsilcisi Av. Ömer Faruk Seleş, ziyaret nedeni ile Konya Milletvekili Sorgun’a teşekkürlerini iletti.

s.jpeg

Seleş, “Pandemi süreci nedeni ile çalışmalara online olarak devam ediyoruz. Cihannüma YouTube, Facebook ve Twitter hesaplarından Cihannüma Sohbetleri ve E-panel programları düzenliyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. CihannümaDergi'nin 6. sayısı yayınlanmış olup, dernek internet sitemiz üzerinden tüm sayı ve yazılar takip edilebilir. Sosyal medya hesaplarımızdan faaliyetlerimiz takip edilebilir. Bu vesile ile çalışmalarımızda bize destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ssssss.jpeg

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da sıcak misafirperverliklerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. Derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Sorgun, Ömer Faruk Seleş ve arkadaşlarına çalışmalarında başarı diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.