Konya Milletvekili Sorgun ve Başkanlar Altay ve Kavuş Kapu Camii cemaatiyle kucaklaştı

Konya Milletvekili Sorgun ve Başkanlar Altay ve Kavuş Kapu Camii cemaatiyle kucaklaştı

AK Parti Konya Milletvekili Sorgun, Başkanlar Altay ve Kavuş Kapu Camii cemaatiyle bir araya gelerek kucaklaştı, bölgedeki esnafa hayırlı işler diledi. Salgın ve kısıtlamaların artık neredeyse unutulduğu Konya'daki bu görüntüler 'çok şükür' dedirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Kapu Camii’nde vatandaşlarla kucaklaştı.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte Cuma namazı sonrası Kapu Camii cemaatiyle bir araya gelen Başkan Altay, bölgedeki esnafa da hayırlı işler temennisinde bulundu.

Altay, Cuma günlerinin toplumsal beraberliğin en yoğun yaşandığı günlerin başında geldiğini, bu kapsamda Cuma Buluşmalarının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek şunları söyledi: Fırsat buldukça Cuma günleri farklı camilerde vatandaşlarımızla görüşerek hasbihal ediyoruz. Bu hafta da Kapu Camii cemaatiyle bir araya geldik. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle şehrimizin yarınlarının bugününden daha güzel olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Resim

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, "Kapu Camii Cuma Namazı çıkışı vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun inşallah" dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, Cuma'nın bereketini bu hafta Kapu Camimizde yaşadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Konya Milletvekilimiz Ahmet Sorgun ve İlçe Başkanımız Mustafa Dolular ile birlikte hemşehrilerimizin hatırlarını sorduk, Cumalarını tebrik ettik" dedi.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.