Konya Milletvekili Samancı ve Başkan Kılca Piknik Bahçesi’nde vatandaşlarla buluştu

Konya Milletvekili Samancı ve Başkan Kılca Piknik Bahçesi’nde vatandaşlarla buluştu

Konya'nın Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte yaklaşık 100 bin metrekarelik alanıyla Türkiye’nin ilk bireysel piknik bahçesi olan Karaaslan Piknik Bahçesi’nde vatandaşlarla buluştu

Konya'nın Karatay ilçesi Belediye Başkanı Hasan Kılca, “İlçemizde hemşehrilerimizin rahat nefes aldığı, huzuruna ve mutluluğuna katkı sunan park, bahçe ve yeşil alan projelerini hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da Karatay Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle ilçenin günden güne güzelleştiğine vurgu yaptı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte Karaaslan Piknik Bahçesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Hasan Kılca ve Milletvekili Gülay Samancı, yaklaşık 100 bin metrekarelik alana kurulan ve hizmete başladığı günden beri Konyalıların büyük ilgi gösterdiği Türkiye’nin ilk bireysel piknik alanı Karaaslan Piknik Bahçesi’ni tercih eden vatandaşların sofralarına konuk oldu ve hemşehrileriyle bir süre sohbet ettiler.

022.jpg

KARATAY PARKLARIYLA, BAHÇE VE YEŞİL ALANLARIYLA DAHA GÜZEL

Piknik Bahçesi ve diğer alanlarla ilgili vatandaşların bir taleplerinin olup olmadığını soran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karaaslan Piknik Bahçesi’nin yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda kurulduğunu ve Türkiye’nin ilk bireysel piknik bahçesi olduğunu hatırlattı.

Başkan Kılca, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Konyamız da salgında stresli bir dönemden geçti. Kısıtlamaların ardından yeni döneme girdik ve artık Karaaslan Piknik Bahçemize uğrayan hemşehrilerimizle buluştuk. Mangal yerleri, kamelyalar, lavabolar, peyzaj bitkileri, fitness ve çocuk oyun alanı ve mescit gibi birçok sosyal donatı alanlarıyla Karaaslan Piknik Bahçemiz, Konyamızın yeni bir cazibe merkezi konumunda. Özellikle yaz aylarının ve sıcak havaların etkisini gösterdiği dönemlerde hemşehrilerimizin ilgisi çok daha fazla. 100’er metrekarelik 454 adet bireysel piknik alanıyla Karaaslan Piknik Bahçemizin yanı sıra bahçemizin hemen karşısında yer alan Lavanta Bahçesi de yine hemşehrilerimizin yeni uğrak yeri oldu. Hemşehrilerimiz bu enfes koku ve renk cümbüşünün olduğu bahçemize gelerek hem güzel anılar biriktiriyor hem de birbirinden güzel fotoğraf kareleriyle bu anlarını ölümsüzleştiriyor. Karatay Hayvanat Bahçemiz, Şehir Parkımız, Olimpiyat Parkımız, Adalet Parkımız, Muhsin Yazıcıoğlu Parkımız, 15 Temmuz Parkımız, Aşkar Höyüğü Parkımız, Karaaslan ve Saraçoğlu Hobi Bahçelerimiz ile daha birçok yeşil alanlarımız; Karatay Belediyesi olarak vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğuna verdiğimiz önceliğimizin birer kanıtı aslında. Bizler, hemşehrilerimizin mutluluğunu arttırmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizi parklarımıza, bahçelerimize ve yeşil alanlarımıza davet ediyorum” dedi.

03.jpg

KARATAY GÜNDEN GÜNE GÜZELLEŞİYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Gülay Samancı da Karatay Belediyesi’nin özellikle ilçede yeşil alanların daha da artması, vatandaşların huzuruna katkı sunacak projelerin üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yaptığına vurgu yaparak, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

010.jpg

Gülay Samancı, şunları kaydetti: “Karatay, gerçekten de parkları, bahçeleri ve birçok tesisiyle gerçekten Konyalı hemşehrilerimiz için çok güzel bir ilçemiz. Bu konuda Karatay Belediyemizin büyük bir gayreti var. Salgın sürecinde bu alanlar maalesef boş kalmıştı ama yeni dönemle birlikte eski günlerimizi anımsatan görüntüler yeniden oluşmaya başladı çok şükür. İnşallah bu günler de geçecek ve eskisi gibi dilediğimiz gibi sohbetlerimizi yaptığımız, sevdiklerimizle kucaklaştığımız ve çocuklarımızın dilediğince koşup eğlendiği günlere döneceğiz. Bu vesileyle Konyamızı günden güne güzelleştiren Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’ya da çok teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.