Konya Milletvekili Özboyacı'dan Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaret

Konya Milletvekili Özboyacı'dan Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin’i ziyaret ederek, gençlik, spor ve yurt çalışmaları hakkında bilgi aldı. Özboyacı, hizmet alanında 2023 için stratejik plan çalışmaları yapmalarını istedi

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin’i ziyaret ederek, gençlik, spor ve yurt çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Gençlik, Spor, Yurt Hizmet Müdürleri ve Şube Müdürleri ile de bir araya gelen Özboyacı, Konya’da gerçekleştirilen gençlik, spor ve yurt hizmetlerinin Türkiye de örnek çalışmalara öncülük etmesi gerektiğini belirterek, hizmet alanları ile ilgili 2023 stratejik plan çalışmaları yapmalarını istedi.

Özboyacı, gençliğe hizmet noktasında kendilerinin yapılan çalışmalara ve hizmetlere katkı sunmaya hazır olduklarını ifade ederek, her zaman gençlerin yanında olacaklarını söyledi.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ise, 2021 yılında Konya’da yapılacak olan İslami Dayanışma Oyunlarının son güncel bilgilerini verdi. Şahin Özboyacı’ya İslami Dayanışma Oyunları logolu plaket takdim etti.

1.jpg

3.jpg

Etiketler :