Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir Akören'de

Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir Akören'de

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Akören ilçesinde bir çok ziyarette bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Akören ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Resim

Akören’i vekaleten yöneten Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece’yi ziyaret eden Özdemir, sosyal medya hesabından, "Millet, memleket meselelerine duyarlı devlet adamı kimlik ve hassasiyetiyle ağırlıyor bizi. Konuştukça ortak noktalarımıza ulaşıyor, müşterek dostlarımızın kulağını çınlatıyoruz" açıklamasında bulundu.

Resim

Akören Milli Eğitim Müdürü Hakan Bozdağ'dan çalışmaları hakkında kısa kısa bilgiler alan AK Parti Konya Milletvekili Özdemir, "Okullar, taşımalı eğitim, öğretmenler, öğrenciler... Sıra beceri ve tasarım atölyesi talebine geliyor. Yetkililerle görüşüp iletiyoruz" dedi.

Resim

Resim

Akören Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Erdal Taş’ı ziyaret eden Özdemir, "Hastanenin yatak kapasitesi yakında ikiye katlanacakmış. Yatan ve acilde bekleyen hasta olmayınca personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettik, hatıra fotoğrafı çektirerek vedalaştık" dedi.

Resim

Resim

Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir Akören Müftüsü İsmail Aydın'ı da ziyaret ederek hasbihal etti.

Resim

Resim

Akören İlçe Tarım Müdürü Seyit Ali Damkacı'ya da bir ziyaret gerçekleştiren Özdemir, "Seyit Ali Damkacı halkla el ele vererek ilçe tarımına büyük ivme kazandırmış. Akören mantarları Konya, Ankara, İstanbul ve daha birkaç ilde market reyonlarını süslüyor ve adeta kapışılıyormuş. Asıl ilginç olanı bu işte başı kadın girişimciler çekiyormuş. Ekonomik hayat ziraat ve hayvancılığa eklenen mantar üretimiyle hayli canlanmış" ifadelerini kullandı.

Resim

Hacı Ahmet Özdemir Akören’in bereketli mantar seralarından birini de ziyaret ederek bilgi aldı. Özdemir sosyal medya hesabından, "Fotoğrafları da güzel ama siz siz olun Akören’e gidip yerinde görün. Tavsiye ederim" paylaşımında bulundu.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.