Konya Milletvekili Göka: İnşallah ikinci turda tarihi bir farkla çok güzel bir sonuç alacağız

Konya Milletvekili Göka: İnşallah ikinci turda tarihi bir farkla çok güzel bir sonuç alacağız

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, “Cumhurbaşkanımızla alakalı herkes, ‘inşallah ikinci turda tarihi bir farkla çok güzel bir sonuç alacağız’ diyorlar. Bu durumdan çok memnunuz” ifadelerini kullandı

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Selçuklu’da saha ziyaretleri gerçekleştirdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Vatandaşın AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na gösterdiği teveccühten memnun olduklarını dile getiren Göka, “Herkese selamlarımı saygılarımı sunuyorum. Bugün ve diğer günlerde saha çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Sahada şunu çok net görüyoruz. Vatandaşlarımız bizimle beraberler. Seçimde çok güzel bir sonuç aldık. Cumhurbaşkanımız çok büyük bir farkla Cumhurbaşkanlığı seçiminde birinci oldu. Bunu bütün milletimiz de görüyor. Cumhur İttifakı olarak da AK Parti olarak da çok güzel bir sonuç aldık. 21 yıldır iktidarda olan AK Parti, ikinci sıradaki partiye yüzde 10’luk fark attı. Dolayısıyla seçim sonuçlarından son derece memnunuz. Sadece Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 0.5'lik farktan dolayı ikinci tura gidiyoruz” dedi.

goka-tarihi-farkla-guzel-bir-sonuc-alacagiz-1.jpeg

‘SANDIKLARI PATLATACAĞIZ’

28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yoğun bir desteğin olacağını sahada gördüklerini vurgulayan Göka, “Milletimizin büyük çoğunluğu diyor ki, sandıkları patlatarak sonucu alacağız. Vatandaşlarımızda bunu görüyoruz. Zaten Cumhur İttifakı olarak çok güzel bir oy oranıyla, çok güzel bir sonuç alarak çoğunluğu parlamentoda almış bulunuyoruz. Bizler hem teşekkür ziyareti yapıyoruz hem de vatandaşlarımız bizlere hayırlı olsun temennisinde bulunuyorlar. Cumhurbaşkanımızla alakalı herkes, inşallah ikinci turda biz tarihi bir farkla çok güzel bir sonuç alacağız diyorlar. Bu durumdan çok memnunuz” diye konuştu.

goka-tarihi-farkla-guzel-bir-sonuc-alacagiz-2.jpeg

‘TARİHİ BİR ZAFER OLACAK’

İkinci tur seçimlerinde tarihi bir zafer elde edeceklerini vurgulayan Meryem Göka, “İnsanlar seçim süreci boyunca 6+1+1’li masanın tiyatrolarını seyretti. Kalkanı, geri oturanı, masanın altına gireni, üstüne çıkanı gördü. Masanın üstüne çıkanın gündem belirleme noktasında, Kandil’den gelen açıklamaları duyduk, gördük, izledik. Bu da milletimizde çok büyük bir tepkiye neden oldu. Dolayısıyla sandığa da bu tepkiyi yansıttılar. Cumhurbaşkanımız için ise vatandaşlarımız tarihi bir zafer görmek istiyorlar” ifadelerini kullandı.

goka-tarihi-farkla-guzel-bir-sonuc-alacagiz-3.jpeg

‘KARAR MİLLETİMİZİNDİR’

Birinci turdaki farktan dolayı Cumhur İttifakı seçmeninin rehavete kapılmamasını ve sandığa gitmesini söyleyen Meryem Göka, “Hem genç kardeşlerimize hem de bütün vatandaşlarımıza birinci turdaki destekleri için çok teşekkür ediyoruz. İkinci turda özellikle rehavete kapılmadan sandıklara gitmelerini istiyoruz. Tarihi bir dönüm noktasındayız. Dünyanın en önemli seçimi dedikleri bu seçimin ikinci turu hala devam ediyor. Büyük Türkiye zaferi sandıklardan 28 Mayıs'ta çıkacak. Cumhurbaşkanımız çok büyük bir oy oranıyla yeniden seçilecek. Bu anlamda bütün vatandaşlarımızı sandığa yönlendirmek istiyoruz. Türkiye olarak hep beraberiz. Milletin hikâyesi dediğimiz hikâyeyle yola çıkmıştık. Söz de, karar da, gelecek de milletimizindir” dedi.

‘GENÇLERDEN DESTEK İSTİYORUZ’

Seçimde ilk kez oy kullanacak gençlerden de güzel bir sonuç alacaklarını sahada gördüklerini dile getiren Göka, “Yeni oy kullanacak 50 bin genç seçmenimiz var. Bu seçmenlerimizden Konya’da olanlarıyla akşam kafelerde bir araya geliyoruz. Bizim için çok kıymetli. Hem sorgulayıcılar hem öğrenmek istiyorlar. Yeni seçmenlerimizden de çok güzel bir destek alabildiğimizi görüyoruz. İkinci turda birçok şey daha da netleşti. Bu turda özellikle gençlerimizden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteği istiyoruz. Çok büyük bir teveccüh göreceğimize inanıyoruz. Onlara da yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.