Konya Milletvekili Etyemez Ilgınlıları dinledi

Konya Milletvekili Etyemez Ilgınlıları dinledi

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez Ilgın'da ziyaret ve incelemelerde bulundu, vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez Konya'nın Ilgın ilçesinde AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Sarıoğlu, Ilgın İlçe Başkanı Ömer Apil ve teşkilat mensupları ile birlikte ziyaret ve incelemelerde bulundu, vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

Resim

Konya'nın Ilgın İlçesi Argıthanı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Resim

Etyemez, "Mahallemizdeki sorunlara ortak akılla çözüm üretmeye çalıştık. Gönüllerinde bize yer açan, muhabbetini esirgemeyen hemşehrilerime teşekkürler" dedi.

Resim

Ilgın Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kara'yı da ziyaret eden Etyemez, "İlçemizin tarım ve hayvancılığıyla ilgili yapılması gerekenler ve üreticilerimizin talepleri üzerine konuştuk. Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kara'ya nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum" dedi.

Resim

Ilgın İlçe Tarım ve Orman Müdürü Veli Uğur'a da bir ziyaret gerçekleştiren Konya Milletvekili Etyemez, Ilgın'daki tarım ve hayvancılık çalışmaları ile desteklemeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Resim

Etyemez, ardından Ilgın Süt Üreticileri Birliği Başkanı Serdal Ünal ve birlik üyeleriyle bir araya gelerek, süt üreticilerinin taleplerini dinledi.

Resim

Halil Etyemez şunları söyledi: Ilgınlı çiftçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Ilgın ilçemizde 1.529 süt üreticimize 2020 yılında 11 milyon TL'ye yakın süt desteği ödemesi yaptık.

Resim

Çiftçilerimize 2020 yılında bitkisel üretim ve hayvancılık destekleri kapsamında 43 milyon TL'nin üzerinde destek verdik.

Resim

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş'ı, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Sarıoğlu, Ilgın İlçe Başkanımız Ömer Apil ve ilçe teşkilatı ile birlikte ziyaret eden Etyemez, "Hemşehrilerimizin refahı için yapılan çalışmalar ve yeni projeler üzerine konuştuk" dedi.

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.