Konya Milletvekili Etyemez Çumra'da gönüllere girdi

Konya Milletvekili Etyemez Çumra'da gönüllere girdi

AK Parti Konya Milletvekili Etyemez ve Çumra Belediye Başkanı Candan Çumra'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vatandaşları dinleyen Etyemez, İçeriçumra Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, robotik kodlama akademisi ve Karkın mahallesinde incelemelerde bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bildi aldı.

ekclve7xgaatnaq.jpg

Daha sonra birlikte İçeriçumra Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Seyit Mehmet Dağ’ı ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, günlük 50 bin litre süt toplayan kooperatifin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak tesisleri inceledi.

ekc9iwmxkaaopx9.jpg

İçeriçumra Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ziyaretine Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, AK Parti İlçe Başkanı Osman Şahin ve İlçe Koordinatörü Mustafa Gürbüz ve teşkilat mensupları da katıldı.

ekc9iwkwsaez28j.jpg

Çumra'da robotik kodlama eğitimi

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ardından AK Parti Çumra İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kırbaş'a ait akademide robotik kodlama eğitimi alan öğrencilerin projelerini inceledi.

ekeee3hwkae-fzz.jpg

Etyemez, “Yapmayı istemek, başarmak demektir. AK Parti Çumra İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kırbaş'a ait akedemide robotik kodlama eğitimi alan öğrencilerimizin robot projelerini inceledik. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çalışan evlatlarımız sayesinde ülkemiz teknolojide daha da ilerleyecektir” dedi.

ekeed-yx0aeja5a.jpg

Ziyaretlerin son durağı Karkın Mahallesi oldu

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Şahin Karkın Mallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

ekec8nxxyaiv5kx.jpg

Esnafları ziyaret eden Konya Milletvekili Halil Etyemez sorunlarını dinledi, hayırlı işler diledi.

ekdybnzwkaav4vk.jpg

Konya Milletvekili Halil Etyemez ve Çumra Belediye Başkanı Recep Candan Karkın’da hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan okul inşaatında da incelemelerde bulundu.

ekec9vuwkainehu.jpg

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, mahalledeki yatırımlarla ilgili Etyemez’e bilgi verdi.

ekdybntxkaa2t-b.jpg

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, "Bugünkü programımızın finalini Karkın Mahallemizde yaptık. AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Halil Etyemez ve İlçe Başkanımız Sayın Osman Şahin ile birlikte Karkın Mahallemizi ziyaret ettik. Mahallemizdeki yatırımlarımız ve yapılan çalışmalarla ilgili Sayın Vekilimize bilgi verdik. Bizleri bağırlarına basan gönlü güzel Karkınlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

ekec7uvwkaa-xrt.jpg

ekec6y7wsaoib-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.