Konya Milletvekili Erdem’den KKTC'nin 5'nci Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaret

Konya Milletvekili Erdem’den KKTC'nin 5'nci Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve beraberindeki heyetle birlikte KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Orhan Erdem’den Ersin Tatar’a Hayırlı Olsun Ziyareti Ak Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve beraberindeki heyetle birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) 5. Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın görevi devralmasının ardından ilk konuğu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve beraberindeki heyet oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) 5. Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'ın Cumhuriyet Meclisi'nde gerçekleşen yemin törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Büyükelçi ve Milletvekilleri katıldı. Saat 16'da Büyükelçi ve heyetteki milletvekilleri Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'ın devir teslim törenine katılım sağladı.

5. Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar'ın Cumhuriyet Meclisinde yemin ettiği törene katılan Ak Parti Konya Milletvekili ve Türkiye-KKTC Dostluk Grubu Başkanı Orhan Erdem, bu anlamlı günde KKTC’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, demokrasi şöleni çerçevesinde geçen bir seçim sürecinin Kıbrıs Türklerinin faydasına tamamlandığını söyledi.

Orhan Erdem, "KKTC’nin ve Kıbrıs Türk halkının seçilmiş 5. Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar'ı kutluyorum. Kıbrıs ile adanın geleceği noktasında Türkiye; her fırsatta her şartta, her zaman KKTC’nin yanında olacaktır" dedi.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.