Konya Mevlana Müzesi, Alaaddin Tepesi, Kılıçarslan Köşkü ve Stadyum satılıyor

Konya Mevlana Müzesi, Alaaddin Tepesi, Kılıçarslan Köşkü ve Stadyum satılıyor

Dijital oyun platformları artık daha gerçekçi alanlara çıkış yapıyor. O kadar ki Metaverse akımı platformlara yenilikler katarken sanal gerçekliği de gerçek boyutuna çok yakın bir seviyeye getirmiş oluyor.

İnternet dünyasının geleceği olarak gösterilen Metaverse üzerinde yepyeni bir evren kurulmuş durumda. Daha önce marketten alışveriş ve hayatın farklı alanlarıyla ilgili ilk denemelerin duyurulduğu Metaverse’te yeni gelişme yaşandı.

Gerçekliğe en yakın haliyle işlemlerin yapılabildiği bir evrene yoluculuğa çıkaran Metaverse ürünlerinden biri yaptığıyla ilk günlerinden meşhur oldu. En yoğun ilginin İstanbul’da yaşandığı ve “İstanbul’un taşı toprağı altın” terimini adeta yeniden dirilten oyun uygulamasında satılık yerler ve satın alınan yerlerin sayısı da artıyor.

KONYA DA VAR

Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 binden fazla bölge ve yer satılmış durumda. Konya’da ise henüz 42 nokta satılık pozisyonda görünüyor. Bu yerlerin başında Mevlana Müzesi, Alaaddin Tepesi, Kılıçarslan Köşü ve Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu bulunuyor.

ARAMA TERİMLERİNDEN ÇIKARILMIŞ

Oyunun içinde yer alan haritada satılık alanlar listesinde bulunan yerlerin oyunu ortaya atan şirketin arama motoru terimlerinden faydalanarak yapmış olması ise muhtemel.

metaverse-konya-satilik.jpgmetaverse-konya-satilik-2.jpgmetaverse-konya-satilik-3.jpgmetaverse-konya-satilik-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum