Konya merkezli 7 kentte eş zamanlı FETÖ operasyonu! 6 yönetici tutuklandı

Konya merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen FETÖ operasyonunda terör örgütünde yönetici konumunda olduğu tespit edilen 10 zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 6 şahıs mahkemece tutuklanırken, 3 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı

Konya merkezli 7 ilde FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Yönelik operasyon düzenlendi. TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince Konya, İstanbul, Ankara, Bingöl, Hatay, Urfa ve Afyon'da belirlenen adreslere eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda yönetici konumunda olduğu belirlenen 10 zanlı gözaltına alındı.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA YERLEŞMİŞLER

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ Silahlı Terör Örgütü içerisinde yönetici konumunda olan, gizlilik çerçevesinde faaliyet göstererek, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yerleşen ve örgüt adına yetiştirdiği elemanları bu kurumlara yerleştirerek devamlılığı sağlamak isteyen şüpheli şahıslara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 10 şüpheliye yönelik Konya merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

KONYA MERKEZLİ 7 KENTTE 10 KİŞİ YAKALANDI

(2) Konya, (3) İstanbul, (1) Ankara, (1) Bingöl, (1) Hatay, (1) Urfa ve (1) Afyon olmak üzere toplam 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin vermiş oldukları bilgiler neticesinde bir kısmı kamuda görev yapan, örgütle irtibat ve iltisakı ilk defa tespit edilen birçok şahıs tespit edildi.

Bir şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kalırken, adliyeye sevk edilen 6 şahıs tutuklandı, 3 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.