Konya merkezde kaçakçılık operasyonu: 12 gözaltı

Konya merkezde kaçakçılık operasyonu: 12 gözaltı

Konya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü, gümrük kaçağı tütün mamulleri, cep telefonları ve tıbbi ürünlere yönelik operasyon düzenledi. 12 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında operasyonlarını sürdürüyor. Son yapılan operasyonlarda, kaçak ürün üretimi ve satışı yapılan 9 iş yeri, 4 ev ve 4 araçta arama yapıldı.

Binlerce Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Operasyonlarda, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 42 cep telefonu, 225 kilogram nargile tütünü, 15 bin 850 adet tıbbi ürün, 3 bin 800 adet doldurulmuş makaron, 17 bin 400 adet boş makaron, bin 850 paket sigara, 495 adet elektronik sigara likidi, 190 kilogram bandrolsüz tütün ve 194 adet kaçak emtia (matkap, spiral, vidalama, kaynak makineleri) ele geçirildi.

12 Şüpheli Gözaltında

Kaçakçılık operasyonları sonucunda 12 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Konya KOM Şube Müdürlüğü'nün kararlı mücadelesi devam ediyor. Kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında, halkın huzuru ve güvenliği için operasyonlar aralıksız sürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.