Konya merkezde kaçakçılara büyük darbe: 13 gözaltı

Konya merkezde kaçakçılara büyük darbe: 13 gözaltı

Konya Emniyet Müdürlüğü, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde düzenlediği operasyonlarda kaçakçılara büyük darbe vurdu. Yapılan aramalarda 13 şüpheli gözaltına alınırken, piyasa değeri 3.5 milyon TL olan çeşitli kaçak ürünler ele geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarla kaçakçılara büyük bir darbe indirdi. Ekiplerin titiz çalışması sonucunda onlarca iş yeri, ikamet ve araç arandı ve 13 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlar kapsamında ele geçirilen kaçak ürünler arasında 42 adet cep telefonu, 126 adet cep telefonu aksesuarı, 2 adet PlayStation 5, 2 adet robot süpürge, 6 adet akıllı saat, 2 bin 581 paket sigara, 1710 paket doldurulmuş sigara ve 51 bin 400 adet boş makaron bulunuyor.

Ayrıca, polis ekiplerinin kent girişinde şüphe üzerine durdurduğu bir tırda yapılan aramada 26 bin 300 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Başka bir operasyonda ise Selçuklu ilçesindeki bir sanayi sitesinde iş yerinden bir çekicinin yakıt deposuna kaçak akaryakıt aktarımı yapıldığı tespit edilerek, iş yeri ve araçta yapılan aramada 940 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Toplamda ele geçirilen gümrük kaçağı ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 3.5 milyon TL olduğu belirlenirken, operasyonlarda gözaltına alınan 13 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Konya Emniyet Müdürlüğü'nün kararlı mücadelesi, kaçakçılığa ve organize suçlara karşı verilen önemli bir savaşın bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Konya merkezde kaçakçılara büyük darbe: 13 gözaltı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.