Konya Meram'da park halindeki aracı çalan hırsızlar yakalandı! 2'si kardeş 4 gözaltı, 2 tutuklama

Konya Meram'da park halindeki aracı çalan ve daha önce de hırsızlık, kasten yaralama gibi birçok suçtan kaydı bulunan Ekrem G., kardeşi Enver G., Şuayip Ç. ve Kerim E. polis ekiplerince yakalandı. Şahıslardan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'da park halindeki aracı çalan ve bir çok suçtan kaydı bulunan 4 hırsız, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Şuayip Ç. ve Ekrem G. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 kişi serbest bırakıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Meram ilçesinde araç çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, mağdurların ifadeleri doğrultusunda çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

SUÇ DOSYALARI KABARIK

Hırsızlığı yapan şahısların daha önce de hırsızlık, kasten yaralama gibi birçok suçtan kaydı bulunan Ekrem G., kardeşi Enver G., Şuayip Ç. ve Kerim E. olduğu tespit edildi.

SAKLANDIKLARI EVDE YAKALANDILAR

Şüpheliler Meram ilçesinde saklandıkları evde yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İKİ HIRSIZ TUTUKLANDI, 2'Sİ SERBEST

Şüphelilerden Şuayip Ç. ve Ekrem G. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2 şüphelinin ise serbest bırakıldığı bildirildi.

Park halindeki aracı çalan şüpheliler yakalandı

Park halindeki aracı çalan şüpheliler yakalandı

Park halindeki aracı çalan şüpheliler yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.