Konya 'Mavi' için seferber oldu! Tuğgeneral Uslu da denetime çıktı

Konya 'Mavi' için seferber oldu! Tuğgeneral Uslu da denetime çıktı

Çok yüksek riskli iller kategorisinde kırmızıyla gösterilen Konya'da 'mavi' kategorisine geçmek için seferberlik ilan edildi., İl Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu da denetimlere katıldı

Sağlık Bakanlığınca çok yüksek riskli iller arasında gösterilen Konya'da, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Covid-19 denetimlerinde bulundu. Denetimlere İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu'da katıldı.

Korona virüs risk değerlendirme haritasında çok yüksek riskli iller arasında yer alan Konya'da salgınla mücadele kapsamında denetimler sıklaştırıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelge kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk alanlarında uygulama gerçekleştirdi. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu da uygulamalara bizzat katılarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması çağrısını yinelendi. Kontrollü normalleşme döneminde hayatın her alanında kuralların önemine değinen Tuğgeneral Uslu, "Tüm kurallara uyarak birlikte başaracağız" mesajı verdi.

Konya 'Mavi' için seferber oldu! Tuğgeneral Uslu da denetime çıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum