Konya Kulu'da deprem bölgesi için canlı hayvan bağışı kampanyası! İsveç UİD teşkilatı da destek verdi

Konya’nın Kulu ilçesinde başlatılan yardım kampanyasıyla vatandaşların deprem bölgesindeki yetiştiriciler için bağışladığı damızlık küçükbaş hayvanlar Gaziantep’e gönderildi. Kampanyaya İsveç UİD teşkilatı da destek verdi

Konya’nın Kulu ilçesinde belediye, muhtarlar ve hayırsever vatandaşlarca deprem mağduru besiciler için başlatılan kampanya ile toplanan damızlık küçükbaş hayvanlar Gaziantep’e gönderildi.

DAMIZLIK 262 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN BAĞIŞI

Kulu Belediyesi’nin deprem bölgesindeki vatandaşlar için başlatmış olduğu küçükbaş canlı hayvan kampanyasında, İsveç UİD teşkilatı başta olmak üzere mahalle muhtarları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla 262 küçükbaş hayvan toplandı.

aw836256-01.jpg

İlk etapta 186 adet küçükbaş hayvan Gaziantep İl Tarım Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere kamyona yüklenerek yola çıktı.

aw836256-03.jpg

KAMPANYA DEVAM EDİYOR

Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, 2. etapta geriye kalan 76 küçükbaş canlı hayvan ile yardımseverlerden bağışlanacak olan diğer küçükbaş hayvanların birlikte gönderileceğini söyledi. Başkan Ünver, İsveç'te bulunan teşkilatlardan UİD, muhtarlar ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

aw836256-02.jpg

aw836256-04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.