Konya korona mücadelesi verirken kayak merkezlerinde kayan kayana! #evdekalkonya

Konya korona mücadelesi verirken kayak merkezlerinde kayan kayana! #evdekalkonya

Türkiye'deki turistik merkezlerden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Konya'da esnaflar ve vatandaşlar koronavirüs mücadelesi verirken kayak merkezlerinde kayan kayana

TATİLCİLERİN TAVSİYELERDE BULUNDUĞU SERVİS EDİLEN HABER ŞU ŞEKİLDE:

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'nde hafta sonu ve yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Kastamonu ile Çankırı sınırlarındaki Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'ne gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, 1850 rakımdaki dağın doğal güzellikleri arasında kayak ve snowboard yapıp kızakla kayarak keyifli vakit geçiriyor.

Ziyaretçilerden Seher Ortatatlı, AA muhabirine, Ilgaz Dağı'nı çok sevdiklerini söyledi.

Ilgaz Dağı'na her yıl geldiklerini belirten Ortatatlı, "Sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat ediyoruz. Ilgaz Dağı çok güzel. Tesisler çok güzel. Kar ve yeşil her şey çok güzel." ifadesini kullandı.

13 yaşındaki Berke Alp Çiçek ise burada kayak yapmanın çok güzel olduğunu dile getirerek "Pistleri, havası çok güzel. Herkese tavsiye ederim" dedi.

kayak-7.jpgkayak-9.jpgkayak-2.jpgkayak-10.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum