Konya Konteyner Kent'te duygusal anlar! Bakan Koca’yı karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı

Hatay'da Konya Konteyner Kenti ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı karşısında gören depremzede kadın gözyaşlarına hakim olamadı. Gözü yaşlı anne, "Umarım sizlerle devam ederiz. Çünkü siz olmazsanız, AK Parti olmazsa biz burada unutulacağız" dedi

Konya Büyükşehir Belediyesi ve kurumlarının Hatay'da kurduğu konteyner kenti ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile konuşan bir depremzede gözyaşlarına hakim olamadı. Bakan Fahrettin Koca ve Süleyman Soylu'nun bölgedeki çalışmalarından gurur duyduklarını belirten deprem mağduru kadın yaşadıklarını anlattı, "Umarım sizlerle devam ederiz. Çünkü siz olmazsanız, AK Parti olmazsa biz burada unutulacağız" dedi. O anlar kameraya yansıdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antakya merkezde bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan konteyner kenti ziyaret etti. Yemek tırında eline kepçeyi alarak kazan başına geçen Bakan Koca, depremzedelere yemek ikram etti.

Depremzedeler ile ikili görüşmeler yapan Sağlık Bakanı Koca, konteynerleri ziyaret etti. Vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyen Koca, daha sonra İskenderun, Defne ve Antakya'da hastane inşaatlarında incelemelerde bulundu.

"AK PARTİ OLMAZSA BİZ BURADA UNUTULACAĞIZ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile konuşan depremzede kadın, gözyaşlarına hakim olamadı. Tüm bakanların deprem bölgesine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden depremzede kadın, "Depremin ilk gününden beri bizi yalnız bırakmadınız. Sizi bire bir takip ettik. Çok büyük kayıplarımız var. Birinci derece yakınlarımızı kaybettik ama biz sizi Hatay ve çevresinde görmekten büyük gurur duyuyoruz. Size ve Süleyman Bakanıma teşekkür ediyorum. Tüm bakanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeğinize yüreğinize sağlık. Başarılar diliyoruz. Umarım sizlerle devam ederiz. Çünkü siz olmazsanız, AK Parti olmazsa biz burada unutulacağız. Bunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

İSKENDERUN DEVLET HASTANESİ HIZLA YÜKSELİYOR

Öte yandan Hatay İskenderun Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hatay İskenderun Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Yakın günlerdeki bir videoda tamamlandığını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.