Konya Kestel mevkiinde dağlık alanda mahsur kalan 14 kişi kurtarıldı

Konya Kestel mevkiinde dağlık alanda mahsur kalan 14 kişi kurtarıldı

Konya'nın Selçuklu İlçesi Kestel mevkiinde dağlık alanda kar ve fırtınada mahsur kalanlarla onları kurtarmaya giden 14 kişiyi AFAD ekipleri kurtardı

Konya'nın Selçuklu İlçesine bağlı Kestel mevkiinde dağlık alanda kar ve fırtınada mahsur kalanlarla onları kurtarmaya giden mahalle muhtarı dahil 14 kişiyi AFAD ekipleri kurtardı.

Resim

Konya 112 Acil Çağrı Merkezine gelen acil çağrı üzerine harekete geçen polis, AFAD ve belediye ekipleri, iş makineleriyle birlikte bölgeye hareket etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu ve Kadınhanı belediyelerinin de desteğiyle açılan yoldan bölgeye intikal eden arama kurtarma ekipleri, araçlarında mahsur kalan 14 kişiyi kurtardı.

Resim

Bölgeden tahliye edilen ve çoğunluğu bir rüzgar paneli şantiyesinde çalıştığı öğrenilen vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.