Konya kent merkezinde özlemle beklenen kar yağışı gece yarısı başladı

Konya kent merkezinde özlemle beklenen kar yağışı gece yarısı başladı

Konya'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, kent merkezinde etkili oluyor

Konya'da özlemle beklenen kar yağışı başladı. Meteoroloji'den yağış uyarılarına rağmen kardan nasiplenemeyen Konya kent merkezinde gece saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Lapa lapa yağan kar Konyalıları sevindirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dün sabah yaptığı açıklamada Konya’nın ilçelerinde ve merkeze yakın mahallelerde kar bereketi yaşanmaya başladığını belirterek, yoğun kar yağışından Konyalıların günlük hayatının etkilenmemesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını, ekiplerin şehir genelinde bin 417 personel ve 291 araçla 24 saat esasına göre çalıştıklarını belirtmişti.

Yoğun kar yağışı sebebiyle her hangi bir olumsuzlukla karşılaşılması halinde Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Acil Çağrı Merkezi’ne 444 55 42 nolu numaradan ulaşabileceklerini hatırlatan Başkan Altay, kış şartlarında sürücülerin trafikte rahat ilerleyebilmeleri için araçlarına kar lastiği takmaları ve aynı zamanda araçlarında takoz, zincir ve çekme halatı bulundurmalarını istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.