Konya Karatay'da tır yangını! Kullanılamaz hale geldi

Konya Karatay'da tır yangını! Kullanılamaz hale geldi

Konya-Adana Çevre yolunda seyir halindeki tır bir anda alev aldı. Motor kısmından başlayan yangın hızla büyürken, ihbar üzerine olay yerine gelen Konya itfaiyesi ekipleri yangını söndürdü

Konya'nın Karatay ilçesi Adana Çevre Yolunda seyir halindeki tır bir anda alev aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürürken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, geç saatlerde Konya'nın Karatay ilçesi Adana Çevre Yolunda seyir halindeki plakası henüz öğrenilemeyen tır bir anda motor kısmı alev alarak yanmaya başladı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Konya itfaiyesinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, tırın kullanılamaz hale geldiği yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olay nedeniyle Konya-Adana Çevre yolunda bir süre trafik aksadı. Yanan aracın kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.