Konya Karatay'da 11 Mart Cuma günü okullar tatil mi?

Konya Karatay'da 11 Mart Cuma günü okullar tatil mi?

Konya'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle ilçelerden kar tatili haberleri art arda geliyor. Peki Karatay'da 11 Mart Cuma günü okullar tatil mi?

Konya'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle kar tatili haberleri art arda geliyor. İlçe Hıfzısıhha Kurulları akşam saatlerinde Konya'nın merkez Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinin kırsal mahallelerinde (eski kasaba ve köyler) bulunan okullarda okullar 1 gün tatil edildiğini duyurmuştu.

Konya Valiliği'nden gece yarısı yapılan açıklamada, Konya merkez Karatay, Selçuklu ve Meram ilçeleri genelinde 11 Mart Cuma günü okulların tatil edildiğini, eğitimin uzaktan yapılacağını duyurdu.

Beklenen açıklama geldi! Karatay'da bugün okullar tatil!

Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerimizde 11 Mart 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 (bir) gün ara verilmesi ve bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılması kararlaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Karatay'da kar tatiliyle ilgili gelişmeleri https://www.memleket.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.