Konya kara doymadı! Yeni yağış görüntüleri haritaya yansıdı Meteoroloji’den de uyarılar geldi

Konya kara doymadı! Yeni yağış görüntüleri haritaya yansıdı Meteoroloji’den de uyarılar geldi

Konya’da son 2 gündür etkili olan kar yağışının devamının geleceği bildirildi. Meteoroloji’den yapılan son tahminlere göre kente 3 gün daha kar yağışı görünüyor. Meteoroloji haritaları da bunu doğruluyor.

Güzel bir kış mevsimi geçiren Konya’da havalar oldukça soğuk ancak su kaynakları tükenmek üzere olan şehirde kimse bundan şikayetçi değil. Zaman zaman yaşanan olumsuzluklar ise hoşgörüyle karşılanıyor.

KONYA GÜNE SESSİZ BAŞLADI

Şehir sabah saatlerine oldukça sessiz başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin şehrin ana arterlerinde yaptığı çalışmalar sonucu ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmıyor. Ancak vatandaşların araçlarıyla yola çıkmak istememiş olması olası kazaların da önüne geçmiş oldu.

Ayrıca Konya’da 2 bin 500 firmanın elektriği TEİAŞ kaynaklı kesik. İşletmelerin işyerlerini açmayacak olması da Konya’da günün sessiz başlamasının önünü açmış oldu.

SICAKLIK DÜŞÜK

Kar yağışının ardından Konya’da hava sıcaklığı eksi 7’ye düştü. Zaman zaman esen rüzgarlar nedeniyle şehirde hissedilen hava sıcaklığı eksi 10 seviyesinde.

YENİ KAR TAHMİNİ GELDİ

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Konya’da bugün kısmi yağışlar olacağı yönünde tahminler yayınlandı. Ayrıca Salı ve Çarşamba günleri de Konya yoğun yağış altına girecek.

konya-kar.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum