Konya Kadınhanı'ndan deprem bölgesine anlamlı destek! Maaşlarını bağışladılar

Konya Kadınhanı'ndan deprem bölgesine anlamlı destek! Maaşlarını bağışladılar

Konya'nın Kadınhanı İlçe Belediye Başkanı Mehmet Badem ve ilçe Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Çakar bir aylık maaşlarını ilçe Belediye Meclis üyeleri oturum ücretlerini depremzedeler için bağışladı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 şehri yerle bir eden depremlerin ardından tüm Türkiye bölge halkı için seferber oldu.

Konya’nın Kadınhanı İlçesi de yardım konusunda kayıtsız kalmadı. Kadınhanı İlçe Belediye Başkanı Mehmet Badem ve ilçe Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Çakar bir aylık maaşlarını ilçe Belediye Meclis üyeleri oturum ücretlerini bağışladı.

Bunun yanı sıra Belediye meclisinde alınan kararla Belediye olarak 500.000 TL ( beş yüz bin ) nakdi yardım yapılacağı bildirildi. Ayrıca Kadınhanı Belediye Başkanlığı olarak deprem bölgesine 1 adet iş makinesi, 1adet ambülans, 1 adet kafriyat kamyonu, 1 adet kamyonet, 1 adet lowbed, 1 adet çekici tır, 1 adet cenaze aracının yanı sıra 15 tır ayni yardım gönderildi.

whatsapp-image-2023-02-09-at-21-50-33-1.jpeg

Kadınhanı'nda bulunan ekmek fırınları da canla başla çalışarak deprem zedelere ekmek üretimine başladılar. Kadınhanı Belediye Başkanlığı Belediye personellerinden 35 kişilik arama kurtarma ekibi de bölgede çalışmalara katıldı.

whatsapp-image-2023-02-09-at-21-50-33.jpeg

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, yaşanan bu olaydan ötürü çok büyük üzüntü duyduklarını ve yardımların bununla sınırlı kalmayacağını ayni ve nakdi yardımların devam edeceğini dile getirdi. Başkan Badem deprem de yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet ve yaralı vatandaşlara acil şifalar diledi.

whatsapp-image-2023-02-09-at-21-50-34.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.