Konya Ispartalılar Derneği'nden iftar programı

Konya Ispartalılar Derneği'nden iftar programı

Konya'da yaşayan Ispartalılar, Konya Ispartalılar Derneği'nin düzenlediği geleneksel iftar programında bir araya gelerek hasret giderdi. Programda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı

Konya Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği geleneksel iftar programlarına pandemi arasından sonra devam ediyor. Konya'daki Ispartalılar iftar yemeğinde bir araya gelerek hasret giderdi.

Konya Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Salih Şevket Yılmaz, "En son 2018 yılında yapmış olduğumuz ve pandemi nedeniyle uzunca bir süredir gerçekleştiremediğimiz geleneksel iftar programımızı şereflendiren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Ispartalılar olarak Birlik bütünlük ve dayanışma içinde olduğumuz bugünün mutluluğunu yaşamaktayız" dedi.

isparta1.jpg

Yılmaz şunları iftar programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: Günümüz Türkiye'sinde sivil toplum örgütlerinin öneminin her geçen gün arttığı bir ortamda, bizlerin de dernek olarak amacımız içinde yaşadığımız toplum için güzel çalışmalara imza atmak, burada yaşayan insanımıza ve geleceğimizin teminatı olan Konya'ya okumak için gelen gençlerimize sahip çıkmak ve onların daima yanlarında olduğumuzu hissetmelerini sağlamaktır.

isparta2.jpg

Doğduğumuz yer kadar doyduğumuz yerin de problemlerinin çözülmesi noktasında yanlarında olmak birlik bilgi birikimi olan insanlarımızdan hem şehirlerimizi ve içinde bulunduğumuz toplumun faydalanmasını temin etmek bizim şiarımız olmuştur. Birlik ve beraberlik içinde bir araya gelerek, birbirimizi severek başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bu güzel vatanımız için el ele, gönül gönlüne verelim biz olmayı becerelim.

isparta.jpg

isparta3.jpg

isparta4.jpg

isparta5.jpg

isparta7.jpg

isparta56.jpg

ispat.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum