Konya İsmail Kaya AİHL'nin acı kaybı! Abdurrahman Kocatürk vefat etti

Konya İsmail Kaya AİHL'nin acı kaybı! Abdurrahman Kocatürk vefat etti

Konya Selçuklu İsmail Kaya AİHL öğrencilerinden Abdurrahman Kocatürk hayatını kaybetti.

Konya Selçuklu İsmail Kaya AİHL öğrencilerinden Abdurrahman Kocatürk vefat etti.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Abdurrahman Kocatürk'ün vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük adına yayımlanan taziye mesajında, "İsmail Kaya AİHL öğrencilerinden Abdurrahman Kocatürk vefat etmiştir. Öğrencimize Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, arkadaşlarına, öğretmenlerine ve sevenlerine başsağlığı dilerim" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (Timav) da bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "İsmail Kaya AİHL öğrencilerinden Abdurrahman Kocatürk vefat etmiştir. Öğrencimize Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, arkadaşlarına, öğretmenlerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

Abdurrahman Kocatürk, Hacıveyis Caminde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığına defnedildi.

Memleket ailesi olarak Abdurrahman Kocatürk'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve İsmail Kaya AİHL camiasına başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum