Konya İnsan Mektebi tanıtılıyor

Konya İnsan Mektebi tanıtılıyor

Konya İnsan Mektebi projesinin Karatay ve Meram ilçelerindeki okul yöneticisi ve öğretmenlere yönelik düzenlenen tanıtım toplantısı, 03 Ocak 2020 tarihinde Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleştirildi.

Konya İnsan Mektebi tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan toplantıda Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük bir konuşma yaptı.

Konya İnsan Mektebi Projesinin merkezine insanı alan bir çalışma olduğunu belirterek projenin Konya Valiliği himayelerinde ve Konya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde yürütülmekte olduğunu söyledi. Büyük, sürekli daha iyi olmanın gayreti içerisinde olmamız gerektiğini ifade ederek Efendimiz (sav)’in “İki günü birbirine eşit olan ziyandadır” hadis-i şerifinin bizlere yol göstermesi gerektiğini sözlerine ekledi. 

1-297.jpg

Konya İnsan Mektebi Projesinin bir çatı proje olduğunu, içerisinde öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik çok önemli projeleri barındıracağını da söyleyen Büyük, tüm çalışmaların “akıl-eylem-ruh” bütünlüğü içerisinde hayata geçirileceğini belirtti. Projenin hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Erol Yalpır ve Ayşegül Yoncacı tarafından tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

3-256.jpg

Son olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan, öğretmenler tarafından sorulan soruları cevapladı.

Programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan’ın yanı sıra Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

1--manset-002.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :