Konya İmsak Vakti-İftar Vakti 04 Şubat 2022

Konya İmsak Vakti-İftar Vakti 04 Şubat 2022

Üç aylara giren Müslüman dünyası Regaib Kandili’ni dualarla geçirdi. Bereketi ve huzuru ile gelmesi temenni edilen üç ayları ibadetlerle karşılayan Müslümanlar bugün imsak ve iftar saati kaçta sorusuna yanıt arıyor.

Konya’da ve Türkiye’de Müslümanlar tarafından huzur, sağlık ve bereket temennileriyle birlikte karşılandı. Üç ayların ilki Recep ayının ilk gününü oruçla geçiren Müslümanlar Ramazan ayı’nın sonuna kadar ibadet etmenin planlarını yapıyor. Farz ibadetlerden biri olan oruç ibadetini yerine getiren Konyalı müslümanlar da iftar ve imsak saatinin kaç olduğu sorusunu soruyor. Konya’da 4 Şubat 2022 tarihinde imsak ve iftar saati kaçta?

KONYA’DA İMSAK VE İFTAR SAATİ BUGÜN KAÇTA? (4 ŞUBAT 2022)

Müslüman âleminde her yıl heyecanla beklenen Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan mukaddes üç aylar başladı. Regaip, Miraç ve Berat Kandilleri ile Kadir Gecesi gibi özel gecelerin idrak edildiği üç aylarda, oruç tutma, Kur'an-ı Kerim okuma ve sadaka verme gibi ibadetlerin daha çok yapılması tavsiye ediliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bildirdiği Konya için İmsak ve İftar vakitleri…

KONYA İFTAR VAKTİ 4 ŞUBAT 2022

Konya’da bugün akşam ezanı saat 18.23'te okunacak.

KONYA İÇİN İMSAK VAKTİ 4 ŞUBAT 2022

Konya’da bugün imsak vakti 06:22.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.