Konya İl Başkanı Angı: Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmaya kararlıyız

Konya İl Başkanı Angı: Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmaya kararlıyız

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 7 Ekim'de "Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri" mottosuyla gerçekleştirilecek olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi açıklamalarda bulundu

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmaya kararlı olduklarını vurguladı.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 7 Ekim'de "Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri" mottosuyla gerçekleştirilecek olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi Konya İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi.

Angı: “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmaya kararlıyız”

Hasan Angı açıklamasında, "14 Ağustos 2001'de Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aydınlığa açık, karanlığa kapalı hedefi ile kurulan AK Partimiz, 3 Kasım 2002'den beri girdiği her seçimde milletimizin övgüsüne mazhar olmuştur. Partimiz kendisine gösterilen bu güveni karşılıksız bırakmayarak, eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma kısacası her alanda Türkiye'ye sayısız eser ve hizmet kazandırmıştır. 22 yıllık siyasi tarihiyle istinasız her gününü millete hizmet yolunda harcayan AK Parti, bu güne kadar bir çok sınavdan geçmiş tarihte benzerine pek rastlanmayan badireler atlatmıştır. Bu badirelere karşı her defasında milli iradeye koşmuş, sandıktan başka iktidar yolu tanımamıştır. Yaklaşık çeyrek asırdır 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplamda 17 kez milletimizin huzuruna çıkıp tümüyle zaferle ayrılmıştır" diye konuştu.

Angı: “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmaya kararlıyız”

"AK PARTİ YENİLENDİKÇE GÜÇLENEN BİR DAVA HAREKETİ OLMUŞTUR"

22 yılda kazanılan tüm başarıların altında yatan en önemli unsurlardan birinin dinamik kalmayı başarabilmek olduğunu söyleyen Angı, "AK Parti yenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olmuştur. Nice başarılar ve seçim zaferlerine rağmen bizler her defasında kan tazelemeyi kendimize vazife olarak biliyoruz. Değişimi dilinden düşürmeyenlerin ise koltuklarına nasıl sıkı sıkıya sarıldıklarını, karanlıkta ıslık çalarcasına sorumluluk almadan nasıl birbirlerini suçladıklarına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bununla beraber bağlı siyasi partilerin kongrelerinde çıkan kaosları endişe ile takip ediyoruz. Tüm bu süreç içerisinde yaşananlar kişisel hırslarını siyasetin önüne koyanların, milletimizin menfaatine yönelik herhangi bir politika üretemeyeceklerini kanıtlamaktadır. Değişime direnen, bugün sergiledikleri etik dışı siyasetle bize demokrasi dersi vermeye çalışan zihniyete karşı "ak" davanın birer neferleri olarak bizler eski-yeni ayrımı yapmaksızın her zaman en ön saflarda milletimize hizmet etmekteyiz. 22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmaya kararlıyız. Liderimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durarak yenilikçi bakış açımızla, daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcıyız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.