Konya için tahminler güncellendi! Yağmur devam edecek mi? 22-26 Mart hava durumu

Konya için tahminler güncellendi! Yağmur devam edecek mi? 22-26 Mart hava durumu

Meteorolojinin son hava durumu tahminlerine göre Konya bugün hava parçalı bulutlu, zamanla Konya ve Karaman çevrelerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Peki yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? İşte Konya 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü''nün son hava durumu tahminlerine göre Konya'da 22 Mart Çarşamba (bugün) hava parçalı bulutlu, zamanla Konya ve Karaman çevrelerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, bölgede hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgar ise tahminlere göre Kuzey, kuzeybatılı yönlerden; sabah saatlerinden sonra güney, güneybatılı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

KONYA 22 MART ÇARŞAMBA SAATLİK HAVA DURUMU:

Konya'da bugün hava parçalı ve yer yer çok bulutlu. Termometreler en düşük 4 en yüksek 16 dereceleri gösterecek. Akşam saatlerinde kuvvetli yağmur bekleniyor.

konya-saatlik-hava.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre Konya'da 22 Mart Çarşamba günü hava parçalı ve çok bulutlu 4 ila 16 derece, 23 Mart Perşembe günü yağmurlu 6 ila 12 derece, 24 Mart Cuma günü sağanak yağışlı 4 ila 13 derece, 25 Mart Cumartesi günü hava kapalı 3 ila 15 derece, 26 Mart Pazar günü ise kapalı 4 ila 16 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

konya-5-gunluk-hava-durumu.jpg

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

22 Mart Çarşamba

23 Mart Perşembe

24 Mart Cuma

25 Mart Cumartesi

26 Mart Pazar

Görsel kaynaklar: meteoroji, meteoblue

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.