Konya için son tahminler! Yağışlar sürecek mi? İşte 31 Mayıs - 4 Haziran hava durumu

Konya için son tahminler! Yağışlar sürecek mi? İşte 31 Mayıs - 4 Haziran hava durumu

Konya için Meteorolojinin son tahminlerine göre 31 Mayıs Çarşamba (bugün) hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. Peki yağışlar devam edecek mi? İşte 31 Mayıs-4 Haziran hava durumu

Konya'da Meteorolojinin son tahminlerine göre 31 Mayıs 2023 Çarşamba (bugün) parçalı ve çok bulutlu, öğlen 12.00-akşam 18.00 saatleri arasının aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Konya'da sağanak yağışların hafta boyunca etkili olması bekleniyor.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, bugün bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu, Karaman dışındaki yerlerin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, 1 ila 3 derece azalması, rüzgarın ise güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

KONYA 31 MAYIS ÇARŞAMBA SAATLİK HAVA DURUMU

Konya'da bugün parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük 12 en yüksek 23 dereceleri gösterecek.

konyahavadurumusaatlik.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre Konya'da havanın 31 Mayıs Çarşamba (bugün) parçalı çok bulutlu, öğle ve akşam saatleri arasında ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu 12 ila 23 derece, 1 Haziran Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağmurlu 12 ila 23 derece, 2 Haziran Cuma günü gök gürültülü sağanak yağışlı 13 ila 23 derece, 3 Haziran Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağmurlu 14 ila 23 derece, 4 Haziran Pazar günü ise yine gök gürültülü sağanak yağışlı 12 ila 22 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

konyahavadurumu5gunluk.jpg

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

31 Mayıs Çarşamba

1 Haziran Perşembe

2 Haziran Cuma

3 Haziran Cumartesi

4 Haziran Pazar

Memleket Konya haber
Görsel kaynaklar: meteoroji, meteoblue

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.