Konya için son tahminler! Sıcaklık artsa da ufukta yine kar göründü! İşte 25-29 Mart hava durumu

Konya için son tahminler! Sıcaklık artsa da ufukta yine kar göründü! İşte 25-29 Mart hava durumu

Meteorolojinin son hava durumu tahminlerine göre Konya'da bugün hava parçalı bulutlu, sıcaklık 2 ila 4 derece artacak. Haftaya sıcak başlayacak olan Konya için ufukta yine kar yağışı ve soğuk göründü. İşte 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü''nün son hava durumu tahminlerine göre Konya'da 25 Mart Cumartesi (bugün) hava parçalı bulutlu, sıcaklığın 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Hafta sonu itibariyle sıcaklığın hissedilir derecede artacağı kentte, 29 Mart Çarşamba günü sıcaklığın 12 derece birden düşecek. Gece termometrelerin 4 dereceyi göstereceği tahmin edilen Konya'da Çarşamba günü karla karışık yağmur bekleniyor.

Ramazan ayının ilk günlerinin yağmurlu geçtiği Konya'da, hafta sonu itibari ile güneş yüzünü gösterecek, sıcaklığın da artması bekleniyor.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, hava parçalı bulutlu. Tahminlere göre bugün hava sıcaklığı ise 2 ila 4 derece artacak. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KONYA 25 MART CUMARTESİ SAATLİK HAVA DURUMU:

Konya'da bugün hava parçalı bulutlu ve güneşli. Termometreler en düşük 4 en yüksek 15 dereceleri gösterecek.

saatlik-hava-durumu-konya.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre Konya'da 25 Mart Cumatresi günü havanın parçalı bulutlu 4 ila 16 derece, 26 Mart Pazar günü hava kapalı 4 ila 18 derece, 27 Mart Pazartesi günü parçalı bulutlu 5 ila 19 derece, 28 Mart Salı günü yağmurlu 7 ila 17 derece, 29 Mart Çarşamba günü ise karla karışık yağmurlu 4 ila 5 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

5-gunluk-hava-konya.jpg

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

25 Mart Cumartesi

26 Mart Pazar

27 Mart Pazartesi

28 Mart Salı

29 Mart Çarşamba

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.