Konya için son meteorolojik tahminler! 22 Kasım Salı hava durumu!

Konya için son meteorolojik tahminler! 22 Kasım Salı hava durumu!

Konya için son yapılan meteorolojik tahminlere göre 22 Kasım Salı (bugün) yağmur bekleniyor. Gece ve sabahın ilk saatlerinde etkili olacak yağışlı hava, öğlen itibariyle yerini parçalı bulutlu ve mevsim normalleri üzerinde bir sıcaklığa bırakacak

Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Konya'da 22 Kasım Salı (bugün) hava parçalı ve yer yer çok bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı olacak.

Bugünün ilk saatlerinden itibaren bölge genelinde yer yer etkili olacak yağmurun, sabah 06.00-12.00 saatleri arasında itibariyle tüm kenti etkisi altına alması bekleniyor.

Konya'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor.
Tahminlere göre Konya'da rüzgar, genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

KONYA 22 KASIM SALI SAATLİK HAVA DURUMU:

22.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Konya'da 22 Kasım Salı günü öğle saatlerine kadar etkili olması beklenen yağış, 23 Kasım Çarşamba günü yerini kapalı ve kasvetli bir havaya bırakırken, sıcaklığın 1 derece artması bekleniyor. Kentte 24 Kasım Perşembe ve 25 Kasım Cuma günü yağışlı hava etkisini sürdürecek. Konya'da Cuma günü itibariyle sıcaklık neredeyse 10 derece birden düşerek mevsim normallerine gerileyecek. 23-26 Kasım arası il genelinde çiftçileri sevindirecek yağış tahminleri yapılıyor. 26 ve 27 Kasım haftasonu için henüz yağış tahmini yapılmazken, kış mevsimine geçiş öngörülüyor.

222.jpg

KONYA 22 Kasım SALI YAĞIŞ HARİTASI:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.