Konya için son hava durumu tahminleri! Kışlıkları kaldırmayın kar geri geliyor, sıcaklık sert düşecek

Konya için son hava durumu tahminleri! Kışlıkları kaldırmayın kar geri geliyor, sıcaklık sert düşecek

Konya için yapılan son hava durumu tahminlerine göre bugün hava parçalı bulutlu, yarın yağmurlu. Çarşamba günü sıcaklık sert bir düşüşle eksilere inecek. Meteorolojiye göre Çarşamba günü Konya'da kar yağışı da bekleniyor

Kış mevsiminden çıkan ve bahar mevsimine giren Konya'da hava sıcaklıkları 19 derecelere kadar yükselmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminlerine göre Konya'da Çarşamba günü hava sıcaklığı 14 derece birden düşerek kar yağışı ile birlikte 3 derece, Perşembe günü ise -5 derece olacak.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, hava parçalı bulutlu ve güneşli. Tahminlere göre bugün hava sıcaklığı 5 ila 19 derece aralığında olacak. Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KONYA 27 MART PAZARTESİ SAATLİK HAVA DURUMU:

Konya'da bugün hava parçalı bulutlu ve güneşli. Termometreler en düşük 5 en yüksek 19 dereceleri gösterecek.

saatlik-hava-durumu.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre Konya'da 27 Mart Pazartesi günü parçalı bulutlu 5 ila 19 derece, 28 Mart Salı günü yağmurlu 7 ila 17 derece, 29 Mart Çarşamba günü kar yağışlı 3 ila 3 derece, 30 Mart Perşembe günü hava kapalı -5 ila 6 derece, 31 Mart Cuma günü ise çok bulutlu 1 ila 8 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

konya-5-hunluk-hava.jpg

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

27 Mart Pazartesi

28 Mart Salı

29 Mart Çarşamba

30 Mart Perşembe

31 Mart Cuma

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.