Konya için çalışanın yanında

Konya için çalışanın yanında

Konya Sivil Toplum Platformu Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, Vali Atilla Osmançelebioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Konya Sivil Toplum Platformu Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, Vali Atilla Osmançelebioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Sivil Toplum Platformu Derneği Başkanı Bestami İnan, derneğin çalışmalarından ve amaçlarından bahsetti. İnan, derneklerinin Konya’daki derneklerden farklı olarak Konya vurgusuna önem verdiğini ve Konya’nın tanıtımı için çalışmalara başladığını söyledi. Temel amaçlarının sivil toplum bilincinin artırılması olduğunu da belirten İnan, düşüncelerin rahatlıkla ifade edilebildiği ve değer gördüğü böyle bir platforma ihtiyaç olduğunu belirtti.


Vali Atilla Osmançelebioğlu da Konya için çalışan herkesin ve her kurumun yanında olduklarını belirterek, sivilleşmenin önemini vurguladı. Osmançelebioğlu, önümüzdeki günlerde yoğun faaliyetlerde bulunacak Sivil Toplum Platformu Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi.


Caner Özcan-Memleket