Konya Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem'in mutlu günü! Ali ve Betül dünya evine girdi

Konya Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem'in mutlu günü! Ali ve Betül dünya evine girdi

Konya'nın Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem oğlunu evlendirdi. Ali Çiğdem ve Betül Ata'nın nikahını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıyarken, düğüne iş, siyaset, bürokrasi ve sivil toplum dünyasından çok sayıda davetli katıldı

Konya'nın Hüyük İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem oğlunu evlendirdi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ve Hatice Çiğdem'in oğlu Ali ve Mehmet ve Aysun Ata ailesinin kızı Betül, 13 Ağustos 2023 Pazar akşamı Çavuş Mahallesi Meydanında düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi.

huyuk-ali-cigdem-dugun.jpg

Ali ve Betül çiftinin düğününe Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, iş, siyaset, bürokrasi ve sivil toplum dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

huyuk-ali-cigdem-dugun2.jpg

Düğünde davetlilere ve Hüyük halkına geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.

Memleket ailesi olarak Çiğdem ve Ata ailelerini tebrik eder, Ali ve Betül Çiğdem çiftine dünya ve ahiret saadetleri dileriz.

huyuk-ali-cigdem-dugun3.jpg

huyuk-ali-cigdem-dugun4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.