Konya hava durumu raporu yayınlandı! Yarın sabah hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek

Konya hava durumu raporu yayınlandı! Yarın sabah hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek

Konya sonbahar mevsiminin ortasına geldiğimiz günlerde son haftaların en soğuk günlerinden birini yaşayacak. Şehirde Pazartesi günü hava sıcaklığı 7 derece.

Konya Valiliği'nin de haftaiçinde vatandaşları uyardığı Konya'da yeni haftanın özellikle ilk 3 günü oldukça serin olacak.

KONYA HAVA DURUMU BİR HAFTA BOYUNCA ŞU ŞEKİLDE:

- Pazartesi günü sabah saatlerinde hava sıcaklığı 7 derece. Gündüz saatlerinde güneşin kendini göstermesiyle birlikte hava sıcaklığı nispeten artsa da 14 derecenin üstü görülmeyecek.

- Salı günü ise Konya en soğuk sabahlarından birine uyanacak. Şehirde hava sıcaklığı 2 derece ve gece saatlerinde özellikle açık alanlarda eksi değerlerde bir sıcaklık görülmesi olası.

- Çarşamba günü Konya'da SZalı gününün kopyası bir gün yaşanacak. En yüksek sıcaklığın 6 derece olacağı Konya'da en düşük sıcaklık yine 2 derece.

- Perşembe gününde şehirde hava sıcaklığı 2 derece kadar yükselecek ancak sabah saatlerinde yükselen nem oranı şehri buz gibi yapmaya yetecek.

- Haftanın son günü Cuma günü de Konya'da hava sıcaklığında önemli bir değişiklik yaşanmayacak. Konya'da Cuma günü en yüksek 19 en düşük 4 derece ayrıca yarı yarıya düşen nem oranı etkili olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.