Konya haber! Selçuklu Belediyesi 17 bin 210 öğrenciye eğitim desteği burs ödemeleri için tarih belli oldu!

Konya'nın Selçuklu ilçe Belediyesi tarafından başvuran üniversite öğrencilerine yönelik olan eğitim desteğini almaya hak kazanan 17 bin 210 öğrenciye verilecek 13.442.500 TL’nin 28 Ekim Cuma günü hesaplara yatırılacak

Konya'nın Selçuklu Belediyesi üniversiteye ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere 1000 TL, Selçuklu'da ikamet eden ve Selçuk Üniversitesi ile Konya Teknik Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere ise yıllık 1500 TL eğitim desteği verecek. Selçuklu Gençlik Mobil Uygulamasını indirip, başvuru süreci tamamlanarak burs almaya hak kazanan 17 bin 210 öğrencinin eğitim destekleri bu cuma hesaplara yatacak.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik olan eğitim desteğini almaya hak kazanan 17 bin 210 öğrenciye verilecek 13.442.500 TL’nin 28 Ekim Cuma günü hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, sosyal medya hesabından yaptığı videolu duyuruda, "Sevgili Gençler, Eylül ayında müjdesini verdiğimiz eğitim desteğinde beklenen an geldi. 17.210 öğrencimize sağlayacağımız 13.442.500 TL’lik eğitim desteğimiz bu Cuma hesaplarınızda olacak. Güle güle harcayın. Selçuklu Belediyesi olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum