Konya haber! Kulu’da 'Madde Bağımlılığıyla Mücadele' masaya yatırıldı

Konya haber! Kulu’da 'Madde Bağımlılığıyla Mücadele' masaya yatırıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde "Madde Bağımlılığıyla Mücadele" konusu Kulu Kaymakamı Ramazan Polat'ın başkanlığında masaya yatırıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde "Madde Bağımlılığıyla Mücadele" konulu toplantı gerçekleştirilerek, kurumlar arası iş birliği vurgusu yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen "Madde Bağımlılığıyla Mücadele" konulu toplantı Kulu Kaymakamı Ramazan Polat'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda, ilçe protokolünün yanı sıra İlçe Koordinasyon Kurulu üyeleri hazır bulundu. Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelenin etkin bir şekilde yapılmasının vurgulandığı toplantıda, kurumlararası işbirliğinin önemine değinildi. Toplantı, madde bağımlılığı ile mücadele konusunda katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Kulu’da "Madde Bağımlılığıyla Mücadele" konulu toplantı yapıldı

Kulu’da "Madde Bağımlılığıyla Mücadele" konulu toplantı yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.