Konya haber! Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde 12. yıl heyecanı

Konya haber! Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde 12. yıl heyecanı

Konya'da 6 Ocak 2011'de 'Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç' düsturu ile kurulan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği 12'nci yıl heyecanı yaşadı.

Konya'da 6 Ocak 2011'de kurulan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde 12'inci yıl heyecanı yaşandı. Dernek yöneticileri İsmail Değirmenci, Hasan Ukdem ve dernek gönüllüsü Fatma Çetin Kabadayı pasta keserek derneğin yeni yaşını kutladı.

Gönül Gözü Derneği Başkanı Derviş Ahmet Şahin, “6 Ocak 2011 tarihinde ''Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç' sloganı ile kurmuş olduğumuz Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği bugün itibari ile 12.yılına ulaştı. 12 yılda onca olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen toplumsal ve kültürel alanda bir çok etkinliğe imza attık. Bir Engel de Sen Kaldır kampanyamızla yüzlerce engelli bireyin yüzünü güldürdük, sayısız yüreğe dokunduk. Konya merkez ve ilçeleri başta olmak üzere Karaman, Kırım ve Suriye'ye yardım eli uzattık. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar buluşmaları ve düzenlemiş olduğumuz çeşitli kahvaltı ve salon etkinliklerinde Huzurevi sakinleri, kimsesiz çocuklar, şehit aileleri,gaziler ve engelli bireylerle bir araya gelerek farkındalık yarattık. Engelli Hakları konusunda yapmış olduğumuz basın açıklamaları ile gündemi değerlendirerek gerek engellilerin 2022 ve 2828 maaşları gerekse çeşitli bürokratik sıkıntılarında yanlarında olmaya haklarını korumaya çalıştık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler