Konya haber! Drift ve yarış yapmak için air süspansiyon yapılan araçlara ceza

Konya polisinin trafik magandalarıyla mücadelesi sürüyor. Trafik denetimlerinde üzerinde yarış ve drift için kullanılan havalı air süspansiyon sistemi bulunan 2 otomobile ceza kesildi. Sürücülere araçların eski haline getirilmesi için 7 gün süre verildi

Konya Emniyeti kentte güvenli trafik için denetimlerine devam ediyor. Ekipler trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere göz açtırmıyor.

OTOMOBİLİNDE AİR SÜSPANSİYON SİSTEMİ BULUNAN 2 SÜRÜCÜYE CEZA

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri güvenli trafik denetimlerine devam ediyor. Ekipler Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi üzerinde havalı (air) süspansiyon sistemi bulunan 2 otomobile ceza yazdı.

7 GÜN MÜHLET VERİLDİ

Karayolları Trafik Kanunu, araç üzerinde değişiklik yapmak maddesinden 2 sürücüye cezai işlem uygulandı. 2 sürücüye de otomobillerinin eski haline getirilmesi için 7 gün mühlet verildi.

DRİFT VE YARIŞ AMACIYLA KULLANILIYOR

Edinilen bilgiye göre arabanın yerden yüksekliğinin değiştirilmesini sağlayan havalı (air) süspansiyon sistemi her araca uygun bir sistem olmamasına rağmen özellikle drift ve yarış amacıyla kullanıldığı anlaşıldı.

Uyumlu olmayan araçlara yapıldığı zaman bazı parçalar sürüş güvenliğini tehlikeye atabilecek derecede sorun çıkarttığı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.