Konya haber! 'Bisiklet Şehri Konya' Temalı Fotoğraf Yarışması'nda kazananlar belli oldu

Konya haber! 'Bisiklet Şehri Konya' Temalı Fotoğraf Yarışması'nda kazananlar belli oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi bu yıl ikincisi düzenlenen 'Bisiklet Şehri Konya' temalı fotoğraf yarışmasında Yüksel Açıkgöz birinci, Hüseyin Bostancı ikinci, Erdoğan Karadağlıoğlu üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren, mansiyon ve sergileme fotoğraflar..

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bisiklet kullanımını teşvik etmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen “Bisiklet Şehri Konya” temalı fotoğraf yarışmasının kazananları açıklandı.

AMAÇ KONYA’DA VAR OLAN BİSİKLET KÜLTÜRÜNÜ DAHA DA ARTIRMAK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ikincisini düzenledikleri yarışmada birbirinden güzel eserler ortaya çıkmasının mutluluk verici olduğunu ifade etti. Bisiklet Şehri Konya’da bisikleti fotoğraf sanatıyla buluşturmayı ve Konya’da var olan bisiklet kültürünü daha da artırarak farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Altay, dereceye giren tüm yarışmacıları tebrik etti.

KAZANAN İSİMLER BELLİ OLDU

Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda;

Yüksel Açıkgöz birinci,

Hüseyin Bostancı ikinci,

Erdoğan Karadağlıoğlu üçüncü oldu.

Yarışmada Aylin Ceylan, Ersan Akarsu ve Mürsel Çetin mansiyon ödülü kazanan isimler oldu.

'BİSİKLET ŞEHRİ KONYA' YARIŞMASI SONUÇLARI! TIKLA ÖĞREN

Yarışmanın sonuçlarıyla ilgili detaylı bilgiye “bisiklet.konya.bel.tr” adresinden ulaşılabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.