Konya haber! Başkan Pekyatırmacı'dan Selçuklu'daki üniversitelilere 1000 ve 1500 liralık eğitim desteği müjdesi

Konya'nın Selçuklu Belediyesi üniversiteye ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere 1000 TL, Selçuklu'da ikamet eden ve Selçuk Üniversitesi ile Konya Teknik Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere ise yıllık 1500 TL eğitim desteği verecek

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Genç olmak Selçuklu’da güzel" mottosuyla geçtiimiz Şubat ayında uygulamaya koydukları Selçuklu Gençlik Mobil Uygulamasını kullanan gençlere müjdeli haberler verdi.

Başkan Pekyatırmacı, "Sevgili Gençler, Kış Etkinliğimizde size müjdelerimizin olacağını söylemiştim. Ve beklediğiniz an geldi" diyerek paylaştığı videoda detayları duyurdu.

Altı ay gibi kısa bir süre içerisinde yaklaşık 20 bin gencin Selçuklu Gençlik Mobil uygulamasını indirerek, kendilerine sunulan avantajlardan faydalandığını belirten Pekyatırmacı, hala uygulamayı indirmeyen gençlere ilk kullanım avantajlarından yararlanmaları için bir kez daha çağrıda bulundu.

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunun bilinciyle, her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı gençlere müjdeleri şöyle sıraladı:

İlk müjde: Bu yıl sınavlarında başarı göstererek, ilk defa üniversiteye yerleşen ve Selçuklu'da ikamet eden gençlere. Selçuklu'da ikamet edip ülkenin farklı şehirlerindeki üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerine ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere 1000 TL eğitim desteği.

İkinci müjde: Selçuklu'da üniversite eğitimine devam eden tüm öğrencilere. Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi'nde okuyup, Selçuklu'da ikamet eden ve başvuru şartlarını taşıyan tüm öğrencilere yıllık 1500 TL eğitim desteği.

Selçuklu belediyesi eğitim desteklerinden faydalanabilmek için Selçuklu Gençlik Mobil Uygulamasını indirip, başvuru yapmak gerekiyor.

Selçuklu Gençlik Uygulaması App store üzerinden Google play store üzerinden adreslerinden indirilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.