Konya Günleri esnafa bereketli geldi!

Konya Günleri esnafa bereketli geldi!

Konya’nın kendine özgü kültür, sanat ve özel tatlarının tanıtıldığı 'Konya Günleri' Ankara Millet Bahçesi’nde sürüyor. 12 Haziran Pazar günü saat 23.00’e kadar ziyaretçi kabulüne devam edecek Konya Günleri esnafa da bereket getirdi

Ankara Millet Bahçesi'nde 9 Haziran Perşembe günü ziyarete açılan 'Konya Günleri' ekonomiye katkı sağlarken etkinliğe katılan esnafın da yüzünü gülüyor. Konya Günleri’ni ziyaret eden vatandaşlar, şehrin kendine ait kültürünün, sanatının ve mutfak lezzetlerinin tanıtıldığı birbirinden renkli stantlarda alışveriş yaparak ekonomiye de can katıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da düzenlenen “Konya Günleri” vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. 12 Haziran Pazar gecesine kadar sürecek 'Konya Günleri'nde kadim şehrin kendine özgü kültür, sanat ve özel lezzetleri tanıtılıyor.

KONYA ESNAFI GURURLU

Ankara’da Konya’nın tanıtımını yaptıkları için gurur duyduklarını belirten esnaflar, satışların iyi gittiğini ve gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirerek, kendilerine böyle bir imkan sunduğu için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

ETKİNLİKTE KONYA'DAN 90 SEKTÖR YER ALIYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri ile birlikte ilçe belediyeleri, kamu kuruluşları, gıda sektöründen Konyalı esnaflar, sanayi firmaları, üniversiteler, odalar olmak üzere toplam 90 sektör temsilcisinin katıldığı Konya Günleri, 12 Haziran Pazar günü saat 23.00’e kadar ziyaret edilebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.